• Privacy Landgoed Den Schooten Winterswijk

Privacyverklaring

www.denschooten.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die men ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om aan de eventuele diensten, waar u om gevraagd hebt, te kunnen voldoen.

Wij verwerken géén persoonsgegevens voor statistische doeleinden of dataverwerking. De website is bedoeld ter informatieverstrekking aan belangstellenden en als contactmogelijkheid met de eigenaren van het landgoed.

Het enige communicatiekanaal dat wij gebruiken is het e-mailadres denschooten@gmail.com of het normale postadres. Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel en alleen om uw e-mail en/of postcommunicatie te kunnen beantwoorden.

De website van Den Schooten houdt geen algemene bezoekgegevens bij.

Eventuele cookies die geplaatst worden zijn meestal gekoppeld aan Google. Dit vanwege het kunnen vinden van onze website op de Google zoekmachine en om gebruik te kunnen maken van de lokatiebepaling via Google-maps.

Ter beveiliging van de website en het borgen van uw persoonsgegevens maakt www.denschooten.nl gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat.

Landgoed Den Schooten is als volgt te bereiken: Wooldseweg 105, 7108AA Winterswijk, denschooten@gmail.com.

 

 

Website: WebArtistA